Hispaania Treeninglaagri I pool

Meelis ja Kristina on esmaspäevast koos leppa.fi tiimi ja Soome püssikoondisega La Línea de la Concepción (lühidalt La Linea) nimelises linnas Hispaania lõunaosas treeninglaagris.

Treeninglaager toimub lasketiirus, mis on kiviviske kaugusel Gibraltari poolsaarest.

Ilmaga on siiani läinud väga hästi – igapäevane temperatuur küündib 20-24 soojakraadi vahele ja tagab ideaalilähedased olud laskmiseks. Sellest olenemata on tiiru kiviseinte vahel hommikupoolikul pigem jahe (öösel langeb temperatuur 10-12 kraadi vahele praegusel varakevadel). Püssilaskuritele on siinsed olud tuulega treeninguks väga head, sest tiirus on nii tuulevaikseid momente, kuid ka korralik ja muutlik tuul, millega treeninguid iga motiveeritud laskur otsib. 

Päevad on tegemist täis ja oleme pikalt lasketiirus. Umbkaudne ajakava näeb välja selline, et reaalselt laskmiseks aega on väga korralik kuus (6) tundi päevas:

7:30   – Hommikujooks
8:30   – Hommikusöök
9:00   – Autosõit tiiru
9:30   – Tiirus I treening
12:30 – Lõunasöök tiirus
13:30 – Tiirus II treening
16:30 – Treeningu lõpetamine ja varustuse pakkimine
17:00 – Autosõit hotelli
18:00 – Koos aktiivne üldfüüsiline treening
20:00 – Õhtusöök

Väike pildivalik ka lasketiirust, Meelisest ja Kristinast laskmas, Gibraltari poolsaarest ning ka La Linea vahemere äärsest rannast, mis asub lasketiirust 100m kaugusel:

Treeninglaagri teine pool näeb välja nii, et püssilaskuritel on homme (laupäeva) hommikul plaanis 3×40 standardharjutuse kontrollvõistlus ning pärastlõunal finaaliharjutus. Pühapäeval on täispikk treeningpäev, esmaspäeval on poolik treeningpäev, ning pärast lõunasööki toimub tiiru- ja märklehtede kokkupakkimine ja sõit Torremolinosesse. Teisipäeval on turistipäev Torremolinoses ja Malagas ning kolmapäeval on reisipäev ja lendamine koju.

Kommenteeri!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.